Ming szezámos tofusalátája

  • 3 kanál rizsecet
  • 2 kanál világos szójaszósz
  • 2 teáskanál szezámpaszta
  • 1 teáskanál szezámolaj
  • 1 teáskanál cukor
  • fél csésze olaj
  • 2 kanál vékonyra karikázott újhagymaszár
  • 1 csomag kemény tofu falatnyi kockára vágva
  • 1 doboz aranygomba
  • 1 szál kígyóuborka 2 mm-es karikára vágva
  • 2 kanál szezámmag
  • 6 db főtt tojás

Keverd el az ecetet, szójaszószt, szezámpasztát, szezámolajat és cukrot. Csepegtesd hozzá az olajat és alaposan dolgozd bele a keverékbe, mintha majonézt készítenél. Add hozzá a többi hozzávalót (a tojásokat kivéve), óvatosan forgasd össze. A tojásokat vágd negyedbe és tálaláskor díszítsd vele a salátát.