A legjobb munkák a héten Japánban

A Career Engine egy internetes munkakereső oldal, mely összegyűjti az adott hét öt legjobb, legvonzóbb álláshirdetését. Ezekből szemezgettünk most, hogy képet kapjatok a japán munkalehetőségekről, illetve, mivel a hirdetések japánul is szerepelnek az oldalon, az ezzel kapcsolatos szókincseteket is tudjátok bővíteni.

A legfrissebbek (jan.15):

1. Az East-West Consulting Kft. “humánerőforrás-közvetítő”, iroda keres “toborzókat” Tokióba. A fizetés nincs megadva, de gyors előrelépési lehetőséget és magas fizetési lehetőséget ígér a cég. Szükséges 2 év tapasztalat a következő területeken:pénzügy, vegyipar, gyógyszeripar, IT. Angolból üzleti szint, japánból alapszint szükséges és elég BA-fokozat.

2. A Japan Visual Media Translation Academy keres helyettes igazgatót tokiói kampuszára. A cég fordítókat képez. Anyanyelvi angol és folyékony (JLPT N2) japán kell az álláshoz. Havi 250.000 jen a fizetés.

3. A Nittokunál fordítót és pénzügyi kollégát is keresnek. A Nittoku a világ legnagyobb tekercselőgyártója, a nemzetközi környezet garantált. Éves fizetés 3,5 millió-7 millió jen. JLPT N2+ üzleti szintű nyelvismeret kell az alábbi nyelvek valamelyikén: angol, német, kínai.

4. Az Itabashi kulturális és nemzetközi cserekapcsolat Alapítvány egy hónapban 8 napot dolgozó részmunkaidős angol anyanyelvű munkaerőt keres, akár diák személyében. 14.100 jen egész napra, 7050 jen fél napra a fizetés.

5. Múlt heti hirdetés, de érdekes: Destination Asia utazási iroda keres üzleti szinten angolul és japánul beszélő munkatársat Kiotóba, aki a foglalásokat végzi. Éves fizetés 2,5 millió – 3,1 millió jen.

japan.careerengine.org