Technikai szünet

Kedves Olvasóink,

nemsokára itt van Főcerk. Úr, ifj. Horváth Péter halálának 10. évfordulója.

10 éve! Kilenc éve vettük át a Shirokuma csapattól a honlapot. Aki velünk volt, látta, hogy próbáltuk a Főcerk.Úr által megteremtett Szakut méltó módon továbbvinni, az első pár évben naponta új hírrel jelentkeztünk. Az elmúlt kilenc évben minket is mindenfelé sodort a szél, és a teljes állás mellett egyre kevesebb idő maradt a Szakura, idén szinte már csak a Facebook-on voltunk aktívak (ott még sikerült / sikerül majd’ minden nap egy hírt megosztanunk).

Köszönjük Deedo-nak, a Programajánló szerkesztőnknek a sokévi áldozatos és lelkes munkát, és hogy tovább kitartott ezen a platformon, mint mi!

Úgy tűnik, mintha búcsúznánk. Pedig szó sincs róla!!! A technikai szünet azért lesz, mert ahogy ígértük, hamarosan megújul a Szaku honlap. Új platform (ezen régi Joomla helyett WordPress)  lesz, modern, reszponzív dizájnt kap (mobilról is könnyen olvasható lesz), visszatér az eredeti piros-fehér-fekete színvilág.


A Fórum tartalma sajnos elveszik. Akinek vannak ott kedves bejegyzései, mentse le a hét végéig (2019.02.10)!A cikkben szereplő képek is elvesznek, illetve manuálisan folyamatosan pótoljuk őket.Újra kell majd regisztrálni. Ennek oka a 2018. májusában életbe lépett GDPR rendelet, a regisztrációkor jóvá kell hagyni az adatkezelési tájékoztatónkat.A technikai szünet előreláthatólag jövő héten lesz (2019.02.11-17).Nemsokára találkozunk a megújult Szakun!