Orrszőr, rossz lehellet – a pornókirálynő tanácsai

A fiúknak esélyük sincs a nőknél, ha nem képesek rendesen előadni magukat és ugyanez érvényes a szexre is, véli Nacume Nana pornókirálynő.
– Az ágytechnika sokkal később kerül sorra. Ha a fiú nem tudja rendesen megmutatni magát, esélye sincs, hogy odáig jusson. Ne feledd, hogy a nők olyan lények, akik még ebéd közben is képesek körülnézni és felmérni a terepet – meséli az ex-pornókirálynő a Spa! magazinnak. – Először vegyük a körmödet. A nők utálják a piszkos körmöt. Akár meg is betegedhetnek, ha piszkos ujjal nyúlnak hozzájuk. Az orrszőr is hasonló hatással bír. Nem jó, ha szúr a szakállad, inkább növeszd meg akkorára, ami már puha. Vagy puhítsd meg alapos mosással az akció előtt. A legrosszabb azonban a rossz lehellet. Ez egyedül képes garantálni, hogy a fiú nem jut szexhez. Előfordult, hogy némelyik pornószínésznek azt mondtam, hogy mossa meg a fogát, mielőtt forgatni kezdünk. Ne egyél fokhagymát és ne igyál szex előtt, ez abszolút tilos. Bűzlesz tőlük. Mellesleg nem értem, miért akarna bárki is berúgni szex előtt – a vége az lesz, hogy még csak merevedést sem bírnak produkálni.

Nacume további tanácsokat is ad:

– Mielőtt felhívsz egy lányt a lakásodba, dobd ki a szemetet. A nők megbocsátják, ha fiúszag terjeng, de ha a konyhában rohadó hulladék illatától haza akarnak menni. Ha egy fiúnak nincs nagy önbizalma, növessze hosszúra a frufruját. Így misszionárius pózban sem látja a lány a szemét, mellesleg a legtöbb (japán) lány férfiasnak tartja a hosszú hajat. És ha már a szőrzetről beszélünk: ha egy fiú arról ábrándozik, hogy a lány a szájába kapja a golyóit, jobb, ha leborotválja a zacsit, ezzel nagyban növeli az esélyeit.

Ha a pasi sikeresen előadta magát, Nacume szerint még mindig vannak szabályok, amiket a kapcsolat későbbi szakaszaiban is be kell tartani.

– Az arcra nem illik elmenni – magyarázza a Spa!-nak. – A sperma bejuthat a könnycsatornába, és pokolian csíp. Ha az akció hevében mégis sikerül véletlenül a lány szemébe lőni, a legjobb módszer, ha tejjel kiöblíti. A tej teljesen lemossa a spermát. Ezt mindenki tudja a pornófilmek forgatásán.

Mainicsi