Megjelentek a JLPT 1. szintű kandzsikártyák!

Ígértünk ugye újdonságokat a megújult Szaku olvasóinak; nos, ha néhány évvel később is, mint eredetileg terveztük, de csak elkészültek a JLPT 1. szintű kandzsikártyák is. Már kapható a Shirokumánál, meg mindjárt felkerül a webáruházba is (csak persze itt lelkendeztem el előbb).

 

 

Íme, a borítója:

És akkor már itt a másik két dobozé is, hadd legyenek együtt:

És ugye ígértünk meglepetéseket is a megújult Szaku olvasóinak, íme, az első. A kandzsikártyák adataiból készült ám egy gyakorlóprogram is (ami sokkal szebb és kezesebb, mint az én régesrégi, DOS-os rettenetem), és tessék, a béta-változata letölthető ingyenesen mindenkinek a 4. szint kandzsijaival együtt.

Kanji Cards Interactive letöltés

Az viszont egy érdekes kérdés a mai világban, hogy hogyan, mennyiért kellene árulnunk ahhoz, meg főleg, kinek, hogy ne lopják azonnal szét (annak idején direkt készítettünk olcsó változatot a 3-4. szintű kandzsikártyákból, a kutya nem vette, nem viccelek, szó szerint 2 darabot adtunk el; ehhez képest nem egy helyről hallottam vissza, hogy fénymásolják őket, nem mintha úgy lényegesen olcsóbb lenne, csak az ugye a cég/iskola pénze, nem saját). Nyitok is róla egy fórumtémát, mert komolyan érdekel, hogy ki mit gondol róla.

Shirokuma