Legyél a szerkesztőnk!

Érdekel Japán, különösen valamelyik szeglete? Szereted a japános ismereteidet másokkal megosztani? Tedd ezt az egyik legrégebb óta működő magyar nyelvű online magazinban!

A Szaku Magazint 2002-ben ifj. Horváth Péter indította útjára. Ez volt az egyik első, csak Japánnal foglalkozó magazin Magyarországon. 2003 óta, 16 éve él a Szaku honlap, így mondhatjuk, hogy az egyik legrégibb Japánnal foglalkozó online hírmagazin.

A hangsúly mindig máson volt: Emteefu, a főszerkesztő minden iránt érdeklődött, ami japán, ezt a változatosságot tükrözte a honlap is. Mint a japán konyha szerelmese, rengeteg receptet osztott meg, Stefanovics József, a kyokushin karate magyar válogatott edzője a küzdősport-rovatot töltötte meg érdekes hírekkel, interjúkkal. Természetesen a japán kultúráról, történelemről és japán nyelvről szóló cikkeink mellett saját és “külsős” élménybeszámolókkal hoztuk közelebb a japán mindennapokat, Deedonak (FB-n: JAPO – JApán PrOgramok) köszönhetően az aktuális magyarországi japános programokról szerezhettetek első kézből tudomást. Isaura pedig a Japán nyelv haladóknak rovatba írt számos kandzsitanító cikket.

Szeretnénk ezt a változatosságot továbbra is fenntartani, így cikkírókat keresünk. Ha bármilyen témában mélyebb ismeretekkel és nem szűnő kiváncsisággal rendelkezel, írj nekünk cikket!

A cikkekért sajnos nem tudunk fizetni, mi is a Japán iránti szenvedélyből és Peti emlékére tartjuk fenn a honlapot a teljes munkaidős állásunk mellett. A honorárium tehát maga a megjelenési lehetőség ezen a jó hírnevű, minősági platformon.

Ha csak egy cikket írsz, annak is nagyon örülünk! Küldd el a cikket és a szerzői neved az info kukac szaku.hu emailcímre! Ha több cikket is írnál, regisztrálj a szaku.hu-n (az új honlapon újra kell regisztrálni) és szerzői jogot adunk, hogy magad tudd szerkeszteni a cikkeidet.

Részletekről érdeklődni, jelentkezni az info kukac szaku.hu emailcímen lehet.

Sok szeretettel várjuk a jelentkezéseket!