Légy Te is a cikkírónk!

Cikkírókat keresünk!

Kipróbálnád magad újságíróként? Van egy téma, ami nagyon érdekel, amiben szinte szakértő vagy? Szívesen megosztanád tudásod a többi olvasóval? Itt a lehetőség!

 

A Szaku az egyik legrégibb Japánnal foglalkozó honlap. A Szaku Magazint 2002-ben indította ifjabb Horváth Péter, akinek életcélja e különleges ország megismertetése volt a magyar közönséggel, és aki a honlapon is remek közösséget kovácsolt a Japán iránt érdeklődő olvasókból. Ezt a közösséget szeretnénk feléleszteni, ezt a pezsgő életet visszahozni.

Légy a Szaku közösségének aktív tagja Te is! Küldj cikket nekünk!

Bárki jelentkezhet, akinek kedve van valamilyen japános téma, érdekesség bemutatására. Egy-egy cikket is beküldhetsz, de ha valamilyen sorozatot szeretnél indítani, azt is örömmel várjuk!

Ha csak láttál egy érdekes linket, oszd meg a többi olvasóval és velünk is Szaku Facebook-oldalán vagy a Fórumon a Linkajánlóban!

Ezúton is szeretnénk megköszönni Deedo-nak önzetlen munkáját, aki már több éve készíti az aktuális és széleskörű programajánlót, az egész országban megrendezésre kerülő programokból. Köszönetet szeretnénk mondani Isaurának is, aki kandzsigyűjteményeivel segíti olvasóink japántanulását.

Főcerk. Úrnak az élete volt a Szaku. 2009-es tragikus halála után a Shirokuma csapata, majd 2010-ben mi vettük át a honlap szerkesztését. Immár több, mint három éve lelkesedésből és Emteefu iránti tiszteletből folytatjuk a munkáját a saját munkánk mellett. Bár mi is régóta foglalkozunk Japánnal és a japán kultúrával, vannak olyan területek, amik kimaradtak az életünkből. Tedd a cikkeddel érdekesebbé, színesebbé a Szakut!

Jelentkezés módja

Küldd el a cikked az info kukac szaku.hu-ra! Írd a cikk aljára a neved (valódit vagy választottat).

Tartalmi követelmény

– szerzői jogvédett tartalmakat (szöveg, fotó, stb.) ne küldj! A Szaku nem vállal felelősséget a tartalomért.

– mindig hivatkozz a forrásra (Te honnan ismerted meg a témát)! 

– ha esetleg máshol már megjelent a cikked, egyeztess a másik hellyel, engedélyezi-e, hogy ide is felkerüljön