Kínai csalamádé

  • 1 közepes káposzta
  • 1 sárgarépa
  • 2 szál zeller
  • 1 kígyóuborka
  • 1 petrezselyemgyökér
  • 3 piros kaliforniai paprika
  • 1 kanál egész fekete bors
  • 1 teáskanál nátrium-glutamát
  • 2 teáskanál só
  • 1 kanál száraz fehérbor
  • 3 szelet friss gyömbér

Mosd meg a zöldéget, vágd tetszés szerinti méret? darabokra. Forralj fel két liter vizet, szórd bele a f?szereketés a fehérbort, majd hagyd kih?lni. A feldarabolt zöldéget helyezd bef?ttesüvegbe, öntsd rá a kih?lt lét, majd zárd le. Nyáron a konyhán egyetlen nap alatt „elkészül”, télen várj fogyasztás el?tt 2-3 napot. H?t?ben két-három hétig eláll.

Related posts

Kommentelj