Gyömbéres csirkerudacskák

  • 600 g darált csirkehús
  • fél csésze apróra vágott piros kaliforniai paprika
  • fél csésze reszelt káposzta
  • 3-4 szál újhagyma apróra vágva
  • 2 teáskanál reszelt gyömbér
  • 1 teáskanál szezámolaj
  • 1 tojásfehérje
  • 6-8 tésztalap tavaszi tekercshez
  • 4 kanál szójaszósz

A tésztalapok kivételével minden hozzávalót alaposan keverj el. A tésztalapokat egyenként mártsd meleg vízbe, ollóval vágd ketté, majd a masszából formázz ujjnyi rudakat. Tegyél egy-egy rudat a tésztalapra, majd tekerd fel. Ezután forralj vizet a rizsfőzőben, majd helyezd a gőzölőtálra a batyukat (egyszerre csak annyit, hogy ne érjenek össze). Kedvenc mártogató szószoddal tálald.