Gazdag vietnámi húsleves

  • 50 g üvegtészta
  • 100 g tigrisrák (vagy koktélrák)
  • 100 g vékony csíkokra vágott sertéshús
  • 40 g vékony csíkokra vágott sertésmáj
  • 50 g szójacsíra
  • 1 teáskanál chiliszósz
  • fél citrom leve
  • 2 teáskanál halszósz
  • 1 kanál cukor
  • 1 liter húsleves (kockából is jó)
  • 1 kanál apró kockára vágott hagyma
  • 1 kanál olaj

A tésztát dobd bele tíz percre meleg vízbe. Hevítsd fel az olajat egy lábasban, pirítsd meg benne a hagymát. Add hozzá a húst, májat és rákot. Nagy lángon kevergetve pirítsd, majd öntsd rá a húslevest. Forrald fel, szórd bele a többi hozzávalót, tálald.