Édesburgonya-puding

  • két közepes f?ttédesburgonya
  • fél csésze cukor
  • fél csésze habtejszín
  • 2 tojás
  • fél teáskanál fahéj
  • csipetnyi reszelt gyömbér
  • csipetnyi só
  • 1 csésze víz
  • 1 csészeédes almabor

A f?ttédesburgonyát a többi hozzávalóval együtt turmixold simára. Négy pudingos tálkát tölts meg a masszával (nagyjából háromnegyedig). A tálkákat fedd le alufóliával. Ezután bambuszg?zöl?vel vagy rizsf?z?ben párold ?ket kb. 20 percig. ügyelj rá, hogy a fólia jól zárjon. Húsz perc elteltével vedd ki a tálkákat, hagyd ?ket fólia alatt állni további öt percig. Beh?tve vagy szobah?mérékleten tálald.

Related posts

Kommentelj