Csókrobot

A Sega Toys új, emberszabású robotot kezdett árulni Japánban. A robot neve E.M.A., amit a gyártó az angol  "örök", "hajadon" és "aktualizáció" szavakból állított össze, igazolva az angolul távolról sem beszélő szigetországról alkotott sztereotípiát.

Image 

A 38 centis robot természetesen lány. A Sega szerint az E.M.A. különösen figyelemre méltó tulajdonsága az "elbűvölő test" és az interaktivitás magas foka. Az apró géplány névjegykártyát ad át, énekel, táncol vagy "úgy sétál, mint egy hölgy".

A legérdekesebb természetesen a csók-funkció. Ha közel dugod a fejed a robothoz, bekapcsol a szerelem-mód és csókot ad neked.

Az elemmel működő robotot infravörös érzékelőkkel szerelték fel, így képes megkerülni az útjába eső akadályokat. Más érzékelők a hangokat és a helyzetét ismerik fel. A robot karja, könyöke, válla, csípője és térde is mozog.

A csak Japánban forgalmazott E.M.A. nagyjából huszonötezer forintnyi jenért kapható. A Sega elsősorban a felnőtteket célozza meg a szexi csókrobottal (khm), és már az első évben legalább tízezer darabot tervez értékesíteni.

Image