Betekintés a felnőtt játékok világába Takumi Virtuális Lyukán át

Image
A 2007-es csibai kiállításon hölgyek ismerkednek a vibrátorral

A felnőtt játékok japán piaca viharosan növekszik – sokkal gyorsabban, ahogy azt bizonyos testrészek szeretnék, a Súkan Post híradása szerint.

A Felnőtt Kincsek Kiállítását Csibában rendezték, betekintést nyújtva a távol-keleti ország malac játékszereinek világába.

– A szigorú előírásoknak hála ma már kevesebb szexbolt létezik Japánban, mint valaha, ugyanakkor a katalógusokat küldő cégek száma drámaian megnőtt: 1999-ben 462 ilyen vállalkozás működött, 2005-ben viszont már több mint háromezer – mondja az egyik szervező. – A felnőtt játékok iránt ma egyértelműen szélesebb közönség érdeklődik, még az olyan nagy láncok, mint a Don Quixote is árul szexuális segédeszközöket.

A hi-tech kütyüknek hála az eladások az egekbe szöktek. Ilyen például a Takumi Virtuális Lyuka, amit a kiállításon mutattak be először. A játékszer alakja olyan, mint egy tekebábué, és egy USB csatlakozó segítségével számítógépre lehet kötni. A férfi behelyezi a szerszámát a bábuba, elindítja a filmet a számítógépen, ami nagyjából végig egy meztelenül nyögdécselő nőből áll. Na itt kezd lenyűgözni Takami Virtuális Lyuka.

 

Image
Érdeklődő nők egy mesterséges mellet nyomogatnak a 2007-es csibai szexexpón
 

– Egy újonnan kifejlesztett jelátvivő renszer segítségével a játék a mozgását a képernyőn zajló eseményekhez igazítja – meséli a Daihaku egyik fejlesztője. – A készülék képes a nő finom szájmunkáját is leutánozni, és persze azt is, amikor hagyományosan szeretkeznek. A felhasználó tehát pontosan olyan gyönyört kap a készüléktől, amilyet szeretne.

Azok számára, akik kedvelik a távszerelmet a Televibe nevű vibrátort javasolják, amit a távoli kedves mobilhívása aktiválhat.

– A felhasználó a hívás során a telefon gombjait nyomogatva állíthatja be a vibátor sebességét, intenzitását, vagy azt, hogy mikor kapcsoljon ki vagy be – tudtuk meg a Kairaku Kobo Regina szóvivőjétől. A Televibe megálmodója így fogalmazott:

– Mindegy, hol van a partnered, ha telefonon utoléred, már használhatjátok a játékszert. Akár beszélgetés közben is kapcsolgathatja a partnered.

A show másik népszerű terméke a Prostate Pro, amely olyan középkorú és idősebb urak számára készült, akik úgy érzik, már nem képesek az esemény szintjére emelkedni olyan hevességgel, ahogy régen sikerült.

– Ez egy gyűrű, amely egy mágnest és egy kiálló nyúlványt tartalmaz, amit heti tíz órán át kell viselni "odabenn" – magyarázza az Infinity szóvivője. – A mágnes javítja a keringést és stimulálja a prosztatát, amely kulcsszerepet játszik a férfi nemi szervének működésében. A Prostate Pro férfiassá teszi a férfiakat – adja ki a jelszót a gyártó.

Kadokura közgazdász szerint az olyan termékek, mint a Prostate Pro segítik leginkább a felnőtt játékok piacának növekedését.

– A mostanában bekövetkező óriási növekedés motorja a nők és az idősebb férfiak – mondja egy megfigyelő a Shukan Post-nak. – Azok a termékek, amelyek segítenek felfedezni a szexualitást egyre inkább elfogadottá válnak a társadalomban és lendületet adnak a piacon megjelenő rengeteg új terméknek.

Mainicsi