Bárdosi a K-1-gyel kacérkodik

Szenzációs bejelentést tett csütörtökön a K-1 magyarországi menedzsmentje: Bárdosi Sándor, a 2000-es sydney-i olimpia birkózó ezüstérmese, 2007-es szumó-világbajnok a február 9-i, budapesti K-1 Európai Elődöntőn megmérkőzik K-1 MMA szabályrendszerben a litván Valdas Visinskas-szal, aki sambo combat és kick-box európa-bajnoki címmel is büszkélkedhet!

Image

 

Bárdosit – elmondása szerint – régóta foglalkoztatja a gondolat, hogy kipróbálja magát napjaink egyik legnépszerűbb küzdősportjában, a K-1-ben, annak is MMA változatában, amelynél engedélyezett a földharc is, ez pedig mindenképpen nagy előnyt jelent számára.

Hogy mennyire komolyan gondolja a K-1-ben való szereplést, mi sem bizonyítja jobban, minthogy hónapok óta keményen edz a K-1 hazai legjobbjaival, Karacs Attilával és társaival. Nem titkolja azt sem, hogy ebben a sportágban a végső célja a csúcsra jutni, és Japánban legyőzni a jelenleg legjobb harcosokat.

Bárdosi Sándor tehát február 9-én, a Papp László Budapest Sportarénában debütál a K-1-ben, ám nem ő az első magyar birkózósztár, aki kipróbálja magát a ringben is. 2006-ban ugyanis egy másik népszerű harcos, a 2004-es athéni olimpián aranyérmet szerzett Majoros István szerepelt Japánban egy K-1 MMA mérkőzésen.