Alexander Pichkunov újra a K-1-ben a yokohamai gálán

Kyokushin fighterek a profik között

Az orosz kyokushin sztárküzdő, Alexander Pichkunov (28 éves, 194 cm, 104 kg, K-1 mérleg: 5 mérkőzés, 3 győzelem, 2 döntetlen, 2 KO) utolsó mérkőzését múlt évben, Las Vegasban vívta, és pontozással nyert az amerikai kedvenc, Patrick Barry ellen.

 
Image 

Pichkunov újabb K-1-es fellépése a WGP sorozat márciusi, yokohamai állomásán várható, ahol az előzetes értesülések szerint  a japán kick-bokszoló, Hiraku Hori lesz az ellenfele. A yokohamai gála egyébiránt valódi sztárparádénak ígérkezik. Hogy mást ne mondjunk, az új fehérorosz csillag, Zabit Samedov ezen a rendezvényen debütál majd először a japán közönség előtt, Tsuyoshi Nakasako ellenében.

 

Image 

Érdekes ütközet lehet a Ray Sefo vs. Semmy Schilt összecsapás és a Hong-Man Choi vs. Mighty Mo mérkőzés is. A K-1 office először rendez viadalt az új súlykategóriában, a -100 kg-ban, ahol Musashi legnagyobb japán riválisával, Yusuke Fujimotóval mérheti majd össze aktuális felkészültségét. Ugyanebben a súlycsoportban rendezik a botrányosra sikeredett Ruslan Karaev vs. Badr Hari mérkőzés visszavágóját is.

Schmidt Péter