100 résztvevő a martfűi táborban

A Martfűi téli edzőtábor február 8-11-ig zajlott. Nagyon sok klubból jöttek el a tanulni vágyók. A sok visszatérő vendég mellett mindig jelentkeznek új táborozók is.

 Image

 

Többek között Szeged, Debrecen, Székesfehérvár, Cegléd, Jászberény, Szolnok, több Budapesti csoport, Sopron, Nyírbátor, Tiszaföldvár, Abony küldte el karatékáit.
Az edzések csoportokban folytak, ahol mindenki szintjének megfelelő képzést kapott. Az edzéseket sensei Agócs Tibor, sensei Stefanovics József, sempai Jarábik László és sempai Búzás Gábor irányították. A fehér öves csoportnak a martfűi utánpótlás edzők is tartottak tréningeket.

 

Image 

Küzdőtechnikai, kihon, zsák, küzdő tréningek folytak, nagy figyelmet fordítva a közelgő Hungarian Openre és a Diákolimpiára. Két tréningen is magas színvonalú nyújtást vezetett, prevenciós jelleggel, Ilovszky Soma gyógytestnevelő. Ennek minden bizonnyal lesz folytatása. Nagyon sok küzdelemre volt lehetősége mindenkinek, sokszor kevésbé ismert vagy ismeretlen ellenfelekkel. Több mint 20  válogatott volt jelen.
A klub övvizsgája is ez idő alatt zajlott.
Mind a 100 résztvevő nagyon jól érezte magát, igen hasznosnak tartotta a tanultakat, és már készülnek a közelgő tavaszi táborra, ami várhatóan április első hétvégéjén lesz.

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image