• Chipango

  Susanne férjével 2008 szeptemberében költözött Tokióba, amikor a Tokiói Egyetemnek Az Univerzum Matematikájának és Fizikájának Kutatóintézetéhez (IPMU) kerültek. Azóta blogjában rendszeresen beszámol Japánnal és a japánokkal kapcsolatos tapasztalatairól, a szigeteken belüli utazásairól és tippekkel látja el a Japánba utazni szándékozókat. Érdemes megnézni, érdekes és szellemes írások gyönyörű képekkel :)

  chipango.wordpress.com

 • Carolie Brekke

  Carolie egy amerikai tengerész feleségeként költözött Szaszebó városba, ami Nagaszaki prefektúrában található, 2006 januárjában, és férjével 2010 elejéig éltek itt. Díjnyertes blogjában élményeiről, mindennapjairól ír úgy, hogy az egyszerre szórakoztató és információgazdag - hasznos és élevezetes olvasmány minden Japán iránt érdeklődő számára:)

  wordmagix.blogspot.com

   

   

 • Jo megint Japánban

  Jo korábban egy japán szakos egyetemistáknak kiírt állami ösztöndíjjal egy évet töltött Oszakában, ebben a blogjában viszont már arról az időről ír, amikor japán nyelvtanárként egy tanári továbbképzésre hívták vissza Japánba egy Tokió környéki városba.

 • Jo újra Japánban

  Jo újabb beszámolója Japánból - ezúttal ismét Oszakából, visszatérve a régen látott helyszínre. A háromhetes továbbképzés élményeiről olvashattok blogjában.


 • Amy világa

  Amy Chavez amerikai újságíró már több mint egy évtizede él Japánban, és tapasztalatairól, kalandjairól a Japan Times-ban jelennek meg írásai:

  Amy Chavez honlapja (angol nyelven)

  A Szaku honlapján rengeteg cikket olvashattok tőle, de egy-egy írást közöltünk minden Szaku magazinban is (ezen kívül van egy nagy rakás belőlük a CD mellékleteken és a Bazi Nagy Szaku Évkönyvben is...).

 • Jo itthon és Japánban
Ki van on-line?
Oldalainkat 121 vendég böngészi
Linkek