Kiss Mónikával, a Zen a konyhában című japán ételekkel foglalkozó gasztroblog szerzőjével beszélgetünk.

Bővebben...

 

Dr. Sűdy Zoltán volt tokiói nagykövettel, a Sűdy és Társa Kft. tanácsadó cég alapítójával beszélgettünk.

 

Bővebben...

 

Kiss László Goju-Ryu mesterrel beszélgettünk, akinek napjainkban jelent meg első könyve TANREN – Önmagunk fejlesztése a Goju-Ryu karatedo gyakorlása által - címen a Shirokuma Kiadó gondozásában.

Bővebben...

 

A Niten Ichi Ryu Miyamoto Musashi kétkardos iskolája. A magyarországi iskola vezetőjével, Dr. Sófi Gyulával beszélgettünk.

 

Bővebben...

 

Budapest szívében, a Deák tértől pár percre, ám mégis csendes helyen található a Marumoto, a Japán Különlegességek Boltja. A boltot megálmodó és létrehozó házaspárral, Balogh Ágival és Jotatsu Motonarival beszélgettünk.

 

Bővebben...

 
További cikkeink...