Kezdőlap Rovatok Hírek, érdekességek Ventillátoros ing

Bizonyára minden kedves olvasónk élvezi a meleget és örül annak, hogy végre igazi nyár van - akinek esetleg mégis kezdene elege lenni a hőségből, azt szeretnénk megnyugtatni, hogy a japánoknak természetesen erre is van jó megoldása :) A linkekre kattintva láthatjátok, hogy mivel próbálkoztak már korábban: a Szaku Főszerkesztője 2004-ben beszámolt a vetkőzős, 2006-ban az édesburgonyás, 2008-ban a "folyékony angolnás" módszerről. Aztán ezen a nyáron írtunk a jegesmedve-sálról és a ventillátoros nyári nyakkendőről - a most bemutatott termék ennek továbbfejlesztett változata.

Kuchofuku Air-Conditioned Cooling Work Shirt

Forrás: www.japantrendshop.com

 

 

Most egy olyan inget találtunk, amihez kívülről lehet ventillátorokat "szerelni", amik aztán az ing belsejébe fújják a friss levegőt. Ugyanez a cég árul könyök körül indítható, cipőbe "épített" hűtőberendezést is:

Thanko USB Shoe Foot Cooler

Forrás: www.japantrendshop.com

Itt pedig egy székpárnába épített ventillátort láthattok, ami alulról hűsíti használóját :) :

 
Megvitat (1 hozzászólás)
Ventillátoros ing
Jul 30 2013 04:38:22
Ez a szál tartozik a cikk tartalmához: Ventillátoros ing

Nekem is volt 2 évvel ezelőtt egy hűsítőkendőm, amelyben karbomera volt, amely ugyanaz az anyag, amely a TENA pelenkákban is található a vizelet felszívására. Hideg vízben kellett áztatni, magába szívta a hideg vizet, ez biztosította több órán át a hűsítő hatást. Sajnos, amennyire nagyon reklámozták, ahhoz képest nem őrizte meg hosszú távon a minőségét. Mivel sajnos, az én munkahelyemen ha besüt a Nap, éppen a lábamra tűz oda, ezért már 20 fokban levetem a harisnyámat, ilyenkor pedig naponta többször is hideg vízzel megmosom a hajam, és úgy indulok el hazulról. Meg van jó néhány japán legyezőm) A ventilátort és a légkondit nem szeretem, mert azok árammal működnek, ezért aztán szén-dioxidot bocsátanak ki) Gondolnunk kell arra is, hogy majd a következő életünkben is élhető legyen a Földünk)
#5669

Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 1 bejegyzés)
Ki van on-line?
Oldalainkat 79 vendég böngészi
Fórum legfrissebb
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 16.02.16.
téma: Cikkeinkről - írta: Shinria, 16.01.05.
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 15.12.23.
téma: Cikkeinkről - írta: Isaura, 15.06.30.
Japános programok
Linkek