Kezdőlap Rovatok Hírek, érdekességek Japán konyha lépésről lépésre

Ez itt a reklám helye: csak a mai napon (július 22-én, hétfőn) 50%-os kedvezménnyel lehet megrendelni a Bookline-on a Japán konyha lépésről lépésre című könyvet.

Bele még nem néztünk a könyvbe, de ezt írják róla: "Az újra mindig fogékony japán konyhaművészet évezredes története során saját stílust teremtett, magába olvasztva olyan egymástól igen különböző kulináris hagyományokat is, mint a kínai vagy a portugál. A sintoizmus, a zen és Japán szigetország mivolta a helyi gasztronómiára is nagy hatással volt. A japán konyha felhasználja mindazt, amit a tenger kínál, az étrend így nagyon egészséges: kevés zsír, sok zöldségféle nyersen és főzve egyaránt. A japán menü aprólékos kidolgozottsága és az ízléses tálalás révén megteremti az érzékek harmóniáját: nemcsak íz-, de látványvilága is tökéletes."

http://bookline.hu/

Akit érdekel a japán konyhaművészet, annak viszont meleg szeretettel ajánljuk Horváth Péter japános szakácskönyvét. Péter, a Szaku magazin és honlap alapítója a japán konyha igazi szakértője volt. A Szakun található több mint ezer recept közül általa kiválogatott legnépszerűbb és legkönnyebben elkészíthető recepteket tartalmazza ez a könyv. Nemcsak egyszerű és nagyszerű receptek, hanem jó ötletek is találhatóak néhány nehezebben beszerezhető alapanyag helyettesítésére.

http://szakubolt.jojapan.hu

 Még nem írt senki ezzel a cikkel kapcsolatban.
Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 0 bejegyzés)
Ki van on-line?
Oldalainkat 45 vendég böngészi
Fórum legfrissebb
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 16.02.16.
téma: Cikkeinkről - írta: Shinria, 16.01.05.
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 15.12.23.
téma: Cikkeinkről - írta: Isaura, 15.06.30.
Japános programok
Linkek