Kezdőlap Rovatok Hírek, érdekességek Nagy Anime és Manga Kutatás 2013!

Évtizedek óta jelen van Magyarországon a japán képregény- és rajzfilmkultúra. Már legalább három generáció nőtt fel úgy, hogy valamilyen módon kapcsolatba került a mangával és az animével. Mindezidáig azonban még nem készült az egész országot átfogó felmérés arról, hogy hányan is alkotják a japán népszerű kultúra iránt elkötelezettek körét. A Magyar Anime Társaság tíz éves fennállásának alkalmából ezért nagy fába vágtuk a fejszénket, és a MAT támogatásával most útjára indítjuk a Nagy Anime és Manga Kutatást, melyet mostantól öt évente ismétlünk majd meg, hogy ne csak az állapotát, hanem a fejlődését is nyomon követhessük ennek a kulturális közösségnek.

Az idei kérdőívet augusztus 10-ig lehet kitölteni, a kutatás első eredményeit -- így például minden idők hazánkban legnépszerűbb animéinek és mangáinak listáját -- 2013 augusztus 17-én, a MAT 10 éves szülinapi AnimeConján mutatjuk majd be.

A kérdőív kitöltése körülbelül 15-20 percet vesz igénybe.
Azon kitöltők között, akik feliratkoznak hírlevelünkre, egy páros és 5 egyéni belépőt sorsolunk ki az augusztus 17-i AnimeConra!

A kérdőívet itt tudjátok kitölteni:

http://www.animetarsasag.hu/kerdoiv

 

 Még nem írt senki ezzel a cikkel kapcsolatban.
Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 0 bejegyzés)
Ki van on-line?
Oldalainkat 113 vendég böngészi
Linkek