Kezdőlap Rovatok Hírek, érdekességek A fiú és a bárok
Úgy történt az eset, hogy egy tinédzser ellopta apja bankkártyáját és elindult bulizni.

 

Az éjszaka folyamán számos kjabakurát látogatott végig, ami annyiban különbözik a hostess-clubtól, hogy az ott töltött idő után is fizetni kell, és a hostessek drágábbnál drágább italokat próbálnak itatni veled.

A fiú a Dom Perignontól a Louis XIII de Remy Martin-ig mindent ivott. 5.5 millió jent költött el az apja bankkártyájával.

A bíróság 4.8 millió jennyi adósságot érvénytelenített, mondván, hogy a kártyát kibocsátó American Express-t is terheli felelősség, mivel nem tettek semmit az óriási és felettébb gyanús vásárlásokkor, illetve fizetéskor a fiútól nem kértek azonosítót.

Emellett a 16 éves fiún, mivel ráadásul eléggé kölyökképű, látható volt, hogy kiskorú, ezért elvileg be sem engedhették volna ilyen helyre.

700.000 jent így is ki kell fizetnie a családnak, úgyhogy már elkezdhetnek gondolkozni, milyen diákmunkával tudja a fiú törleszteni apja felé adósságát.

Livedoor News

 

 
Megvitat (2 hozzászólás)
Válasz: A fiú és a bárok
May 30 2013 12:41:14
Cserébe állítólag az ázsiaiak rólunk, európaiakról nem tudják megmondani, hány évesek vagyunk. Nekem legalábbis egy koreai osztálytársam ezt mondta. Nem láttak annyi európait, hogy be tudják lőni.
#5599
A fiú és a bárok
May 29 2013 03:45:28
Ez a szál tartozik a cikk tartalmához: A fiú és a bárok

"eléggé kölyökképű")

Szerintem a japánok mindannyian 10-20 évvel fiatalabbnak látszanak valódi életkoruknál) Mert nem ráncosodnak. A győri japán Tanár Úr is letagadhatna legalább 20 évet)
#5598

Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 2 bejegyzés)
Ki van on-line?
Oldalainkat 73 vendég böngészi
Fórum legfrissebb
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 16.02.16.
téma: Cikkeinkről - írta: Shinria, 16.01.05.
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 15.12.23.
téma: Cikkeinkről - írta: Isaura, 15.06.30.
Japános programok
Linkek