Kezdőlap Rovatok Hírek, érdekességek Barátnő-kölcsönzés

Rengeteg japán férfi érzi úgy, hogy kijött a gyakorlatból randizás terén, vagy hogy jó lenne gyakorlatot szerezni benne. Nem tudják, hogyan viselkedjenek, mit mondjanak. Őket célozza meg a Moe Café cég új szolgáltatása, mely randipartnereket kínál nekik.

 

 

Az egy órás randi 4500 jenbe, a három órás 13.550 jenbe, az öt órás pedig 19.500 jenbe kerül. A randik csak időtartamukban különböznek, az, hogy mit csinálnak a randin, csak a vendégtől függ. Persze kérésre a Moe Café is nyújt tippeket.

A honlapon ki lehet választani, melyik lánnyal szeretnének randizni, illetve megkapják az emailcímét is, hogy le tudják egyeztetni vele, mikor és hol találkoznak.

Mivel alapvetően semmilyen tanácsot nem ad a cég, a férfiak átérezhetik a randizás előtti idegességet, tényleg olyan, mintha igazi randi lenne.

Ha kétszer választják ugyanazt a lányt, plusz 2000 jent kell fizetniük, ám ha a sorozatos randik után a lány szerelmet vall, akkor egy alkalommal ezt nem kell kifizetniük. Ráadásul 10.000 jen / órás díjért szobára is vihetik (csak a 18 éven felülieket).

Bár a Moe Café határozottan állítja, hogy ez nem escort-szolgáltatás, és a randik alatt a lányok nem mehetnek hotelba, vagy a férfi otthonába, ez a kitétel ezt erősen megkérdőjelezi.

A honlapon a lányok többsége 1990 után született, vagyis 20-as éveik elején járnak.

A honlap: http://www.moedate.jp/

 

 

 Még nem írt senki ezzel a cikkel kapcsolatban.
Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 0 bejegyzés)
Ki van on-line?
Oldalainkat 46 vendég böngészi
Fórum legfrissebb
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 16.02.16.
téma: Cikkeinkről - írta: Shinria, 16.01.05.
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 15.12.23.
téma: Cikkeinkről - írta: Isaura, 15.06.30.
Japános programok
Linkek