Kezdőlap Rovatok Hírek, érdekességek Facebookozó olvasóink figyelmébe!

Szolgálati közlemény következik azok számára, akik lájkoltak minket a Facebookon: a Facebook aktuális beállításai szerint hiába lájkoltok egy oldalt (pl. a Szakut :) ), ettől még nem biztos, hogy értesültök az adott oldal posztjairól, mert a Facebook csak kb. véletlenszerűen kiválasztott olvasók hírfolyamában jeleníti meg azokat. Ha nem szeretnétek lemaradni a Szaku vagy bármely más lájkolt oldal híreiről, a következőt tegyétek:

Menjetek a Facebookon a lájkolt oldalra, kattintsatok a "Tetszik" gomb melletti fogaskerékre (vagy lebegjetek a "Tetszik" gomb felett, hogy előjöjjenek a beállítások). Itt azt kell választani, hogy "hozzáadás egy érdeklődési kör listához" ("Add to interest list"). Ha ez az első ilyen akciótok, akkor létre kell hoznotok egy új listát ("+ Új lista"), ezután kiválaszthatjátok, hogy ki láthassa ezt és hogy mi legyen a neve.

Ha ez megvan, akkor a fbon a kezdőlapotokon a bal oldali sávban az ismerősök és az alkalmazások rész alatt lesz egy érdeklődési körök szekció is, erre kattintva hozhatók elő a követett oldalak, emberek posztjai.

 

 Még nem írt senki ezzel a cikkel kapcsolatban.
Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 0 bejegyzés)