Kezdőlap Rovatok Nintendo Ninja Town

Hallotatok-e már Ninja Town-ról, a városról, ahol kizárólag aranyos kis ninják élnek? Egész nap önfeledten játszanak, néha tréningeznek, hisz nincs gondjuk semmire. Egy napon azonban komoly problémával ébreszti a Ninja Mestert egy tanítványa: kitört a közelben álló Feroshi vulkán!

Mint utóbb kiderül, ez a kitörés nem véletlen. A Ninja Tanácsadó kitartó kutatása szerint mindemögött valami gonosz áll: a vulkánba egy hatalmas Sötét Szirup labda esett, ami egyenesen a Sötét Erdőből jött. Hamar tisztázódik, hogy a tettes nem más, mint Mr. Démon, akinek csapatai épp Ninja Town felé masíroznak, hogy megszerezzék a titkos ninja csillag keksz receptet, melyre a ninják egész gazdasága épül. De nem akármilyen keksz az! Keksz, ami a világ leghatalmasabb receptje alapján készül!

A stratégiai játék során az öreg Ninja Mester bőrébe bújunk, aki a régóta tartó békeidő miatt sok mindent elfelejtett képességeiből, de hála a Ninja Tanácsadónak felelevenítjük ezeket, hogy szembeszálljunk Mr. Démonnal és seregével.

 

 

Ninja Town


A Ninja Town egy tipikus tower defense játék, melynek lényege, hogy az ellenség, aki legtöbb esetben hullámokban tör a területünkre, azon keresztülvágva el akarja foglalni a számunkra kulcsfontosságú stratégiai pontot. Feladatunk, hogy különböző speciális épületekkel védelmezzük bázisunk, ez esetben Ninja Town-t, valamint a receptet. A felépített házakban ninják laknak, akik különböző képességekkel rendelkeznek, s ők harcolnak az ellenség katonái, az ördögök ellen.
A Wee Ninják például a folyamatos tréningezés miatt immunisak mindenféle tűz, méreg, bénulás és zombi ártalomra, s nem utolsósorban mozgékonyak, míg az Anti Ninják teljes egészében az erejükre támaszkodnak, így szupererősek, viszont szuperlassúak. Előbbiek a közelharcos kategóriába sorolhatóak, de vannak távolsági ninják is. Ilyenek például az Orvlövész Ninják, akik csúzlijukkal wasabi golyókat lőve nagy kárt tesznek a repülő ördögökben, azonban földi egységek ellen nem annyira hatékonyak.

 

Ninja Town Ninja Town 3 Ninja Town 4 Ninja Town 5 Ninja Town 6 Ninja Town 7


A küzdelem során van, mikor elég, ha néhány házat építünk, s azokat fejlesztjük, azonban van mikor ez a hátrányunkra válik, s érdemesebb több alacsony szintű kunyhót felhúzni. A fejlesztés kekszbe kerül, amit a kiiktatott ellenfelek után kapunk. A különböző ninja típusok mellett egyéb eszközök és épületek állnak rendelkezésünkre, melyeket ha jókor vetünk be, azok nagyban hozzájárulnak az elsöprő győzelemhez.
Az ellenséget sem kell félteni, aki mindent megtesz a gonosz terv megvalósulásának érdekében: a legádázabb harcosokat küldi városunk ellen, mint például Biznisz Ördögöket, akik a koffeintartalmú Sötét Szirup kakaótól felpörögve villámgyorsan slisszolnak át a pályán, vagy Pufók Ördögöket, akik vastag zsírrétegtől védve semmire se tekintettel robognak végig a harcmezőn, csak hogy néhányat említsünk.  Hogy pontosan mi is a céljuk a recepttel és hogy sikerül-e nekik megszerezni, azt megtudhatjátok, ha végigjátsszátok a vicces párbeszédekkel tarkított játékot, de egy biztos, ne feledjétek: ha a titkos csillag keksz recept rossz kezekbe kerül, a világ sorsa meg van pecsételve!


Kiadás éve: 2008. október
Kiadó: SouthPeak Interactive
Fejlesztő: Venan Entertainment
Design: Shawnimals
Platform: Nintendo DS
Műfaj: stratégiai

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=IrvDw16_1NQ
http://www.youtube.com/watch?v=okYYsNSdzVg


Írta: Jeanne C

 
Megvitat (2 hozzászólás)
Válasz: Ninja Town
Oct 06 2009 08:33:57
Ez helyes. Ilyenkor én is mindig eldöntöm, hogy nekem is kell egy Nintendo (kár, hogy csóró vagyok és mostanában nem lesz )
#4105
Ninja Town
Oct 02 2009 20:42:43
Ez a szál tartozik a cikk tartalmához: Ninja Town

Ez annyira édes!!! Nekem is meg kell szereznem!!!!
#4096

Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 2 bejegyzés)
Ki van on-line?
Oldalainkat 77 vendég böngészi
Fórum legfrissebb
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 16.02.16.
téma: Cikkeinkről - írta: Shinria, 16.01.05.
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 15.12.23.
téma: Cikkeinkről - írta: Isaura, 15.06.30.
Japános programok
Linkek