Változások a Szaku életében

 

Kedves olvasók, fórumozók, cikkírók!

Ha még emlékeztek, a jelenlegi felállást - amikor a Shirokuma/Maido csapata működteti a lapot - a kényszer szülte. Boldog emlékezetű barátunk, Horváth Péter főszerkesztő és alapító elhunyta után tartoztunk neki annyival, hogy ne hagyjuk feledésbe merülni a munkáját, ne hagyjuk szétesni a lapot és a közösséget. Mindannyian tudtuk, hogy ez a megoldás nem végleges és nem tökéletes, de a helyzetre gyorsan megoldást kellett találnunk.

Örömmel jelenthetem, hogy a Szaku életében augusztus elejétől új korszak kezdődik: az eredeti csapat oszlopos tagja, Jo / Jojap illetve az oldal működtetésére alakult cég veszi át a vezetést.

Szétválik és önállósodik a szaku.hu és a maido.hu, utóbbi tartalommal bővül. Mivel azonban a két csapat tagjait barátság köti egymáshoz, a partneri kapcsolat megmarad és remélhetőleg sok közös témánk és megmozdulásunk lesz a jövőben is. 

A nyelvtanfolyam - amelynek írója eddig is Juc és csapata volt - a Szakuval tart, közvetlenül az oldalon lehet majd csatlakozni hozzá. A kalligráfia rovat átkerül a Maido oldalára. Továbbra is elérhető lesz az eddigi webáruház, de a szakus termékek megrendelése "házon belül" történik majd. A két webhelyet hivatkozások sokasága köti majd össze, így még több olvasnivalót és szórakozást kínálunk nektek.

Köszönjük az eddigi hűséget, a további részletekről folyamatos tájékoztatást kaptok!

 

 

 

 Még nem írt senki ezzel a cikkel kapcsolatban.
Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 0 bejegyzés)
Ki van on-line?
Oldalainkat 78 vendég böngészi
Linkek