A gépház jelentkezik.

Remélhetőleg mindenkinek feltűnt legalább annyi, hogy tegnap óta gyorsabban jönnek be a Szaku oldalai. Átköltöztünk egy másik szerverre, kicsit jobb technikai feltételekkel, úgyhogy tessenek sűrűn erre látogatni, mert most már tényleg jó ütemben tudnak megvalósulni a tervezett újdonságok.

Elsőként mindjárt új Kalligráfia rovatunkat harangoznánk be, amelynek első cikkeként a rovat szerkesztőjét, Gáncs Nikolaszt mutatjuk be, aki a témáról blogot is ír.

Sok-sok bocsánatkéréssel tartozunk a tanfolyamok csúszásáért, de most már rövidesen minden technikai lehetőség rendelkezésünkre áll, hogy valóban abban - sőt, még jobb - formában kínálhassuk a tanfolyamot, ahogy mindig is szerettük volna.Nemcsak saját fórumja lesz a tanfolyami hallgatóknak, hanem beüzemelünk egy igazi LMS-t is (learning management system, oktatáskezelő rendszert), online tesztekkel meg minden.

Nem is szaporítanám a szót feleslegesen: üdvözöl mindenkit a még tovább újult Szaku!

 
Megvitat (1 hozzászólás)
Új szerveren a Szaku
Nov 25 2009 00:37:54
This thread discusses the Content article: Új szerveren a Szaku

Örömmel olvastam a híreket Ha az új szerver szabad szemmel nem is "látszik", de az az első pillanatban feltűnt, hogy jó sebességgel töltődött be a Szaku weboldala Köszönjük
A tanfolyammal kapcsolatos hírek pedig szintén jók
#4163

Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 1 bejegyzés)
Ki van on-line?
Oldalainkat 85 vendég böngészi
Fórum legfrissebb
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 16.02.16.
téma: Cikkeinkről - írta: Shinria, 16.01.05.
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 15.12.23.
téma: Cikkeinkről - írta: Isaura, 15.06.30.
Japános programok
Linkek