Kezdőlap Rovatok Nintendo Hogyan nő meg egy zsebkonzol?

A kisfiú bemegy a játékboltba:

-Csókolom, egy Nintendo DSi-t kérek!

-Super Size-ban adhatom?

...Igen, és már ez is lehetséges.

 

 

A Nintendo a közelmúltban bejelentette újgenerációs zsebkonzol sorozatának, a DS családnak egy újabb tagját, a Nintendo DSi XL/LL-t.

A Nintendo DSi XL(japánban ezt a nevet fogja kapni)/LL (európai, amerikai verzió) egy felnagyobbított változata az eredeto DSinek, még nagyobb kijelzőkkel és új stylus-sal. Lényegében viszont más újdonságot nem tartogat.

Az új verzió egy hüvelykkel lesz szélesebb az eredetinél, kicsivel vastagabb és nagyjából 10 centiméter átmérőjű kijelzői lesznek. (Így a Nintendo DS Lite kijelzőjénél 93%- al lesz nagyobb.) Két stylust lehet majd kapni az új konzolhoz, a normális vékony stylust és egy vastagabb toll formájút. A kis gép akkumulátora ugyanannyit fog bírni mint a normális DSi, 4-5 órát maximális fényerősségen vagy 13-17 órát a legalacsonyabb fokozaton.

A méret és a styluson kívül viszont más mérvadó különbség nincs az XL és a normál DSi között. Ugyanúgy rendelkezni fog két kamerával és ennek a verzónak sem lesz Game Boy Advance játékok futtatásához használható port. Az új DSi-t három színben fogják forgalmazni.

 
Megvitat (4 hozzászólás)
Válasz: Hogyan nő meg egy zsebkonzol?
Feb 26 2010 10:43:56
Tegnap láttam ezt a videót:És a német bemutató:Ami miatt mégis érdemes lehet beszerezni (ha valaki először vesz DS-t, vagy a régit valamilyen okból nem tudja/akarja tovább használni), hogy előretelepítve rajta van a Kanji sonomama rakubiki jiten. Bár a német videóból nem derült ki, hogy ez csak a Japánban forgalmazott DSi XL-ekre igaz-e, vagy a többiben is benne lesz.
Mindenesetre szépek a színek.
#4282
Válasz: Hogyan nő meg egy zsebkonzol?
Nov 04 2009 09:39:33
Ennek nem sok értelme van, egyáltalán nem hozott lázba, bár a DSi sem anno. Viszont azok, akik a nagy képernyő miatt akarnak psp-t venni, nem pedig ds-t, így már lehet el fognak gondolkodni...
#4129
Válasz: Hogyan nő meg egy zsebkonzol?
Nov 03 2009 17:51:57
Én személy szerint nem tudok kiigazodni ezen. Japánoknál nem az volt eddig a lényeg, hogy valami kicsi legyen és élvezetes=használható? Erre pont a helyspórolós japánok találják ezt ki? Vagy csak az amerikai piac (mint pl a super size me című alkotásban is) mindig mindenből nagyobbat akar...
#4126
Hogyan nő meg egy zsebkonzol?
Nov 02 2009 21:22:52
Ez a szál tartozik a cikk tartalmához: Hogyan nő meg egy zsebkonzol?

Őszintén szólva ennek nem sok értelmét látom, bár nyilván a kisgyerekek és az idős emberek könnyebben használhatják majd a konzolt.

Mondjuk a zsebkonzol kifejezés erre már abszolút nem érvényes, igazából a DS Lite sem fér el a zsebemben...
#4124

Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 4 bejegyzés)
Ki van on-line?
Oldalainkat 72 vendég böngészi
Fórum legfrissebb
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 16.02.16.
téma: Cikkeinkről - írta: Shinria, 16.01.05.
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 15.12.23.
téma: Cikkeinkről - írta: Isaura, 15.06.30.
Japános programok
Linkek