Kezdőlap Rovatok Nintendo Style Boutique

A Nintendo újabb játékávál bebizonyítja, hogy nem kell milliókat költenünk ha saját ruhaboltot akarunk nyitni. Elég egy Nintendo DS is:)

 

Ahogyan a címből is adódik a játékban egy butik igazgatását kell ellátnunk, megfelelni az éppen aktuális divatnak, viszont meg kell őriznunk boltunk stílusának jellegzetességeit is. Célunk minél inkább vendég igényeire orientált és egyedi választékkal rendelkező üzlet kialakítása. A kiadó kizárólag lányoknak szánta a játékot, ezt bizonyítja a sok kawaii, nagyszemű, lány vásárló akik minket kérnek meg rá, hogy állítsuk össze a számukra tökéletes outfitet vagy a már meglévő darabjaikhoz párosítsunk divatos kiegészítőket.

Eleinte bolti eladóként kezdjük, de ha elég szorgalmasak és odafigyelőek vagyunk, akkor egy idő után saját bolthelyiséget kapunk, amit saját kedvünkre rendezhetünk be, meghatározhatjuk a zenét, valamint a Vásár Csarnokba látogatva összeválogathatjuk boltunk egyedi ruhakollekcióját. Többféle stílus is szerepel a játékban, a rockertől, a szolid elegáns stíluson át egyenesen a lolitáig.

Játék előnye, hogy a hatalmas választékon kívül saját egyéniségünket is belevihetjük a játékmenetbe, döntéseink és viselkedésünk formálja meg a rólunk kialakult képet a divatvilágban. Fizetésünkből összeállíthatjuk gardróbunkat, a közeli szalonokban kozmetikumokat vásárolhatunk és egyéni frizurát is csináltathatunk magunknak. Öltözködésünk döntő fontosságú a vásdárlók szemében, ez hatérozza meg, hogy mekkora bizalommal fordulnak hozzánk.

Ebből a szoftverből sem maradhat ki a NDS Wifi vagy Wireless Connection opció aminek használatával közeli barátok butikjaiban vásárolhatunk/eladhatunk, öltöztethetjük őket vagy csatlakozhatunk a távolabbi üzletek közötti kifutós versenyekhez, ahol összemérhetjük stílusérzékünket.

Végre egy játék ami csakis kizárólag lány usereknek készült. A 2008-as megjelenés után nagy sikert futott Japánban Wagamama Fashion Girls Mode néven. Európában 2009. október 23.-án jelent meg Style Boutique. Utoljára Style Savvy-ként fog megjelenni az Egyesült Államokban 2009 november tájékán.

Ha valaki egy igazán csajos, divatozós, stratégiát is igénylő játékra vágyik annak a Style Boutique hosszú játékidőt és sok szórakozást nyújt majd;)

 
Megvitat (4 hozzászólás)
Válasz: Style Boutique
Nov 04 2009 19:48:34
Épp ezaz, hogy nem lehet vele összejönni és én ezt nagyon hiányolom Vagy legalább ezzel a nőcivel össze lehetne hozni és esküvői ruhát tervezni, aztán meg a fickót öltöztetni stb. A Fashion-Contesten a nemzetközi verseny megnyerése után jön a stáblista és vége. (Remélem nem baj a spoiler, ebben a játékban úgysem a történet a lényeg) Nálam Falk-nak hívják a srácot (Dominic jobban tetszik)
Na mindegy, nem értem, hogy ez a készítőknek hogy nem jutott eszükbe. Gondolom hiába gyűjteném össze az összes ruhát és kiegészítőt, akkor se történne semmi extra
#4133
Válasz: Style Boutique
Nov 04 2009 17:56:24
Hozzá lehet menni Dominichez? De akkor Renée harakirit fog elkövetni... Bár nálam addig csak a lakáj próbált minket összehozni
#4132
Válasz: Style Boutique
Nov 04 2009 09:55:04
Azt az elején le kell szögeznem, hogy rá tud függeni rendesen az ember lánya erre a játékra, azonban csalódtam a végében, mert nem aknázott ki minden lehetőséget. Mikor végigjátszottam és kiírta, hogy belépésnél aktiválhatunk egy bónuszt, akkor megörültem, hogy hátha az lesz, amit én ki nem hagytam volna a játékból ha én csinálom és ami még pár óra élvezetet nyújtott volna:
hozzá lehet menni a sráchoz feleségül és választhatunk magunknak esküvői ruhát meg mindenféle kiegészítőt, aztán pedig öltöztetni lehetne a fickót is. DE NEM! Hanem beleraktak ehelyett egy felesleges funkciót: kreálhatsz egy új karaktert a régi mellé. Hát kösz.
Igaz még lehet vele játszani a továbbiakban is, mert össze lehet gyűjteni az összes ruhát, de ezzel már egyáltalán nem tudnak lekötni így az ikszedik gyűjtögetős játék után, amivel játszottam...
Hát ennyi.
#4130
Style Boutique
Oct 28 2009 08:48:54
Ez a szál tartozik a cikk tartalmához: Style Boutique

Pont valamelyik nap botlottam bele a játék hirdetésébe egy német oldalon. Az első gondolatom az volt, hogy 'úristen, mit ki nem találnak ', a második meg az, hogy 'végre valami nagyon csajos, ezt ki kell próbálnom .
Úgyhogy rövidesen beszerzem és megnézem magamnak
#4121

Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 4 bejegyzés)
Ki van on-line?
Oldalainkat 60 vendég böngészi
Fórum legfrissebb
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 16.02.16.
téma: Cikkeinkről - írta: Shinria, 16.01.05.
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 15.12.23.
téma: Cikkeinkről - írta: Isaura, 15.06.30.
Japános programok
Linkek