Kedves minden olvasó!

Tovább húzódott, mint szerettük volna, de a háttérben beszélgettünk már páran egy ideje, hogy nem lenne szabad, hogy veszendőbe menjen Péter munkája. A fő problémát persze az okozza, hogy senki nincs olyan, aki egymaga fel tudná vállalni mindazt a munkát, amit Péter a szaku.hu-ra fordított. Mindazonáltal úgy tűnik, hogy a szándék és a segíteni akarás megvan, és ha összetesszük a munkánkat külön-külön, akkor talán sikerül megőrizni minél többet a szaku.hu-ból és ha hajszálpontosan nem is lesz ugyanolyan, de talán be fogja tudni tölteni ugyanezt a célt.
Ehhez viszont mindenki segítségét kérjük.

MZsolt jóvoltából biztosítva látszik lenni a szaku.hu helye jó időre.
Azon még folyik a vita, hogy megtartsuk-e a jó öreg Joomla! motort, vagy cseréljük le valami másra, újabbra (valaki vicces gyerek megint "feltörte" az oldalt), de egyelőre Sabolc és a Shirokuma Kft elvállalta az oldal szerkesztését (vagyis mi nem tudjuk megírni az összes cikket, de azért fogunk igyekezni, hogy legyenek hírek, illetve minden lelkes cikkíró küldje el az anyagát a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre, megszerkesztjük és úgy kerül fel).

Szeretnénk folytatni a nyelvtanfolyamot is, de az egy kicsit komolyabb előkészítést igényel, úgyhogy a 3. szint valószínűleg csak később, lehet, hogy csak szeptemberben fog elindulni. Addig is nagyon kérnénk mindenkit, hogy jelezze érdeklődését (hiszen a tanfolyamírókat is sokkal jobban motiválja, ha 40 embernek dolgoznak, mintha kettőnek). Természetesen újra fogjuk indítani a 4. szintes tanfolyamot is. (Mellesleg a Shirokumánál megjelent a 2. szint kandzsikártya-csomagja.)

Szeretnénk megtartani a webáruházat is, de a szervezők jelenlegi konszenzusa az, hogy kerüljön el a szaku.hu oldaláról. Ne aggódjon azonban senki, valamilyen más formában mindenképpen megoldjuk, hogy újjászülessen.

Kérek mindenkit, hogy adja tovább a hírt, és jöjjön - akár olvasni, akár írni, akár szerkeszteni, vagy akár csak jól érezni magát.

Tisztelettel,

Sabolc

 
Megvitat (2 hozzászólás)
Vá: Élesszük fel a Szakut!
Jul 31 2009 19:28:47
Előbb küldtem egy cikket Shirokumanak. Remélem kikerül majd
#3912
Élesszük fel a Szakut!
Apr 10 2009 15:28:27
Ebben a témában a következő cikket vitatjuk meg: Élesszük fel a Szakut!

Rendkívül örülök annak, hogy újra látok híreket a Szakun, ami jóideje a kedvenc weboldalam
#3760

Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 2 bejegyzés)
Ki van on-line?
Oldalainkat 70 vendég böngészi
Fórum legfrissebb
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 16.02.16.
téma: Cikkeinkről - írta: Shinria, 16.01.05.
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 15.12.23.
téma: Cikkeinkről - írta: Isaura, 15.06.30.
Japános programok
Linkek