Kezdőlap Rovatok Küzdősport Shihan Furkó Kálmán Sopronban!
Február 20-án, pénteken, 18 órától Sopronban tart nyílt edzést Shihan Furkó Kálmán a Soproni Kamikaze Kyokushin Karate Egyesület vendégeként.

A Magyar Kyokushin Karate Szevezet elnöke a Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt tulajdonosa, a hazai Kyokushin alapítója, 7. danos mester újra Sopronban tart térninget. Legutóbbi látogatása alkálmával közel 100-an vettek részt az edzéseken az Elzettben a Kamikaze Dojo-ban. Idei év első soproni kyokushin rendezvényén egy edzést tart a Shihan, hiszen másnap Győrben diákolimpia selejtezőt rendeznek, ahol a shihan és minden nyugat-magyarországi klub képviselteti magát. A győri megmérettetés előtt viszont érdemes Sopronba látogatni egy tréning erejéig, amit a vadonatúj Elzett Csarnokban tartunk.

Az edzés bárki részére megtekinthető. Várunk minden edzeni vágyó karatékát és érdeklődőt a Csengery utcában, az Euro-Elzettben található új sportcsarnokban! A edzésen való részvétel díja 1000 Ft/fő, szállást a www.vakacio-vendeghazak.hu címen lehet igényelni.

További információ: Sensei Polacsek Zoltán (4.Dan), 30/486-0200, és a www.kamikazeweb.hu oldalon.

 Még nem írt senki ezzel a cikkel kapcsolatban.
Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 0 bejegyzés)
Ki van on-line?
Oldalainkat 71 vendég böngészi
Fórum legfrissebb
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 16.02.16.
téma: Cikkeinkről - írta: Shinria, 16.01.05.
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 15.12.23.
téma: Cikkeinkről - írta: Isaura, 15.06.30.
Japános programok
Linkek