Kezdőlap Rovatok Nintendo Hamarosan ételt is rendelhetsz a videó mellé Wii-vel
A japán Wii tulajdonosok hamarosan úgy rendelhetnek kaját és videót, hogy le sem kell szerelni a kezükről a Wii kontrollerét.


A Gamecube idején a Nintendo még azzal kampányolt, hogy az a készülék csakis játékra való, de arra aztán nagyon. Az új konzolok is ugyanezért sikeresek, ám a kiotói vállalat sem mehet szembe a világgal: haladni kell a korral, új filozófiára van szükség. 2009-ben a Nintendo két kifejezetten "nem játékos" szolgáltatást indít útjára a szigetországban: egy video-on-demand és egy online kajarendelő központot hoznak létre.

A Dentsu nevű, vezető jaán reklámcéggel közösen indítják a filmletöltő szolgáltatást, valamikor az év folyamán. Érdekesmód a rendszer lényege egy, a Nintendo által kifejlesztett program lesz, amely a letöltést és a lejátszást is végzi. A Nintendo és a Dentsu saját videotartalmat is fejleszt majd. Ezek a saját tartalmak jól illeszkednek a Nintendo eddigi stratégiájába: család- és barátközpontú, szórakoztató videókat ígérnek. Az amerikai piac eddig csupán egy óvatos "esetleg külföldön is terjeszkedünk majd"-szintű ígéretet kapott. Európát szokás szerint meg sem említették a sajtóközleményben.

A másik nagy durranás a "Food Delivery Channel", vagyis a kajarendelő szolgáltatás lesz tavasztól. A Wii-tulajdonosok egy már működő szolgáltatáshoz tudnak kapcsolódni a demae-can.com-on. Innét mindenféle ételt: pizzát, szusit, curryt, kínai és nyugati ételeket és természetesen japán kajákat rendelhetnek majd a Wii-tulajok. Ha nem tudsz dönteni (japán nőknél előfordul a boltokban... - a ford.), akkor használhatod a "rulett-módot", amely véletlenszerűen választ neked ételt.


 Még nem írt senki ezzel a cikkel kapcsolatban.
Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 0 bejegyzés)
Ki van on-line?
Oldalainkat 126 vendég böngészi
Fórum legfrissebb
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 16.02.16.
téma: Cikkeinkről - írta: Shinria, 16.01.05.
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 15.12.23.
téma: Cikkeinkről - írta: Isaura, 15.06.30.
Japános programok
Linkek