Kezdőlap Rovatok Nintendo Szenteste indul a DSi Ware online szolgáltatás
Szép karácsonyi ajándékot kapnak a japán Nintendo DS(i) tulajdonosok: a kiotói vállalat bejelentette, hogy karácsony előestéjén indítják a DSi Ware szolgáltatást, amellyel a kézi konzol tulajdonosai mindenféle játékokat tölthetnek le kedvencükre. És még egy csomó másra is jó.


Egy éve ugyanez történt a Wii-vel. A szolgáltatás elég sikeresnek bizonyulhatott, mert a Nintendo teljes gőzzel bevetette magát a DS-tulajok kedvéért. Íme az eddig kiszivárogtatott szolgáltatások/letöltenivalók listája:

Hordozható határidőnapló - ingyenes digitális határidőnapló, amelybe közvetlenül a stylusszal írhatod be a feljegyzéseid. A DSi kameráját is használhatod, akár képregényt is készíthetsz, amit megoszthatsz barátaiddal.
Madár és babok - 200 DSi pontért megvásárolható játék, amiben egy madárral kell elkapnod a babokat.

Papírrepülő - a Made in Warióból ismerős játék. A D-pad segítségével irányítod egy papírrepülő leszállását.

A Little Magic Tournament - A Magic Taizen című DS programon alapszik, három logikai játékból áll, egyenként 200 pontért.

Art Style Aquario/Decode - A két logikai program 500-500 pontért lehet a tiéd.

A Little Dr. Mario - Ez is 500 pontba kerül és a Dr. Mario változata.

Utsusu Made in Wario - Egy kamerát is használó Made in Wario játék, melyet még a DSi japán megjelenése előtt jelentettek be. Előbb lefotózod a fejed, aztán használod a képet a minijátékokban. Ötszáz pontért.

Simple Trumps - Kártyajáték, a Daredemo Asobi Taizen gyűjteményből. A letölthető változat mindent tartalmaz a tornáktól a másik gépre tölthető demováltozatig. Összesen ötféle kártyajáték.

A Little Brain Age: Word/Logic -  népszerű agytorna kamerás-mikrofonos változata. A Word változattal a kandzsik írását/olvasását gyakorolhatod, a Logic változattal pedig matekozhatsz (nincs is jobb az ilyen karácsonyi ajándéknál... :). Egyenként 800 pontba kerülnek.


A Nintendo ezúttal nem bízta külsősökre a szolgáltatást. A Wii esetében még idegen cégeket kértek fel a szolgáltatás biztosítására, ám a DSi Ware már a cég berkein belül működik. Bízzunk benne, hogy néhány évtizeden belül hozzánk is eljut a szolgáltatás...


 Még nem írt senki ezzel a cikkel kapcsolatban.
Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 0 bejegyzés)
Ki van on-line?
Oldalainkat 81 vendég böngészi
Linkek