Kezdőlap Rovatok Receptek Vega ételek Hawaii kenyér
  • 3 csésze finomliszt
  • 2 csésze cukor
  • 1 teáskanál élesztő
  • 1 teáskanál őrölt fahéj
  • 1 csésze apróra vágott dió
  • 2 teáskanál vaníliás cukor
  • 3 tojás
  • 2 dl olaj
  • 2 csésze villával összetört banán
  • 200 g ananász


Keverd el a lisztet, cukrot, fahéjat, élesztőt, vaníliás cukrot és diót. A többi hozzávalót alaposan keverd el egy másik tálban (az ananászt is törd össze, ha szükséges, turmixold), majd apránként dolgozd el a liszttel. A tésztát oszd két részre, formázz belőlük két kenyeret és közepesen forró sütőben süsd ropogósra 70-80 perc alatt. Miután megsült (a beleszúrt tűre nem ragad tészta) zárd el a lángot és hagyd pihenni tíz percig a meleg sütőben.

 Még nem írt senki ezzel a cikkel kapcsolatban.
Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 0 bejegyzés)