Kezdőlap Rovatok Nintendo Plázacica-kompatibilissé teszik a DS-t (Project beauty)

A kozmetikusok lassan új munka után nézhetnek: hamarosan személyes szépészeti tanácsadóval bővül a Nintendo DS szoftverkínálata.

 

Image 

A novemberben megjelenő játékhoz egy kamera is jár, amellyel felvételeket készíthetsz az arcodról, amit a program részletesen kielemez és sminkelési tanácsokat ad. Ha kiválasztasz egy új festéket, arcrakenés nélkül letesztelheted, mennyire áll jól.

 


Japánban amúgy is komoly hagyománya van a metrón történő szépítkezésnek, ezért biztos bázisra épít a programot kiadó kozmetikai óriás, a Shiseido. (Tippelj, milyen termékeket fog spontán ajánlani a játék... :)
Az egészség- és szépségtudatos japán asszonyok számára készülő Project Beauty első lépésként közli a tulajdonosával, hogy az arca "aktív", "cuki", "nőies" vagy "cool", miután megvizsgálta a szemek távolságát, az orr méretét, a száj formáját és még egy rakás más paramétert. A játék ugyanahhoz az archoz különféle megoldásokat ajánl attól függően, hogy milyen alkalomra kell felkészíteni a viselőjét. A sminkes tanácsokon túl a bőrápolás alapjait is elsajátíthatjuk a segítségével.

 Image

A célközönség a 20-30-as éveiben járó japán nők rengeteg pénzt jelentő halmaza, bár a vállalat szóvivője szerint arra is van esély, hogy gyerekek, idősek és nem hardcore játékosok is megvásárolják.

A Shiseido vállalat biztosra ment: a Segával szövetkezve készítették el a kozmetikus tanácsadó-szoftvert. A november 27-től kapható program ára 6090 jen (kb. 8000 forint) lesz, ami a plusz hardveres kiszereléshez és az átlagos kozmetikumokhoz képest nem is olyan vészes.

Image 

 Még nem írt senki ezzel a cikkel kapcsolatban.
Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 0 bejegyzés)
Ki van on-line?
Oldalainkat 86 vendég böngészi
Fórum legfrissebb
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 16.02.16.
téma: Cikkeinkről - írta: Shinria, 16.01.05.
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 15.12.23.
téma: Cikkeinkről - írta: Isaura, 15.06.30.
Japános programok
Linkek