2008. augusztus 23-án a hajógyári szigeten 10 órától megrendezésre kerül a Japán Piknik Anime Módra, röviden JaPAM.


Némelyek számára talán már ismerősen cseng, (a Szakun is megjelent róla egy beharangozó), de aki esetleg nem hallott róla, annak ajánljuk figyelmébe! A pikniken mindenkit sok szeretettel látunk, de attól lesz piknik, hogy mindenki hozza magával az otthon elkészített japán főztjét, melyet ott közösen elfogyasztunk.

Aki esetleg nem forgatja művészien a fakanalat az se hagyja abba az olvasást, mert aki nem tud főzni, azt szívesen látjuk segítőként a pikniken, s megtaláljuk azt, amiben tud nekünk segíteni, s ő is jól érzi magát. A piknik ideje alatt változatos programokkal igyekszünk szórakoztatni az ott megjelenteket. Az Anime bazárosok standja idén is mindenki rendelezésére áll, s most első ízben megnyitjuk az általunk dekorált gésás teaházunkat is, melyben japán teákat is megkóstolhattok a Szaku támogatásának köszönhetően. Programjaink közé tartozik még az onigiri szépségverseny, vizes ninja háború, óriás twisterverseny és a rajzverseny.

Aki jelentezni szeretne, további kérdése van, vagy csak tájékozódni akar, az látogassa meg a http://japamhu.web-server.hu (hamarosan japam.hu) oldalt, ahol fórum is található, vagy írjon az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre. Minden kérdésre örömmel válaszolunk.

Sok szeretettel várunk mindenkit egy mosollyal teli nap eltöltésére a friss levegőn!

a JaPAM szervezői

 
Megvitat (3 hozzászólás)
Vá: Japán Piknik Anime Módra
Aug 12 2008 09:44:57
Sajnálom, de kicsiny hazánk központja Budapest. Próbáltuk vidéken, de sajnos csúfos kudarcba fulladt, ugyanis 15 ember jelent meg. Egyenlőre míg kicsik vagyunk megmaradunk Budapesten, de talán egyszer ha nagyok leszünk megyünk vidékre is.
#3169
Vá: Japán Piknik Anime Módra
Jun 21 2008 17:29:59
Én is panaszkodtam már a földrajzra a szervezőknek...
#3071
Japán Piknik Anime Módra
Jun 19 2008 22:25:39
Ebben a témában a következő cikket vitatjuk meg: Japán Piknik Anime Módra

De kár, hogy olyan messze szervezitek...
#3067

Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 3 bejegyzés)
Ki van on-line?
Oldalainkat 45 vendég böngészi
Fórum legfrissebb
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 16.02.16.
téma: Cikkeinkről - írta: Shinria, 16.01.05.
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 15.12.23.
téma: Cikkeinkről - írta: Isaura, 15.06.30.
Japános programok
Linkek