Japán fűzésű határidőnapló workshop

Készítsd el saját japán fűzésű határidőnaplódat és hangolódj 2018-ra velünk egy japán újévi vacsorával!

Szentimrey Zsófi (JogiBear design) vezetésével teljesen az ízlésetekre szabhatjátok jövő évi határidőnaplótokat, saját pecsétet, matricákat készíthettek hozzá, amivel jelölhetitek a Számotokra fontos napokat, eseményeket és rengeteg ötletet kaptok, hogyan tudjátok madj év közben gazdagítani, díszíteni, cukibbá tenni azt. A naptár belsőhöz kizárólag környezettudatos papírt használunk, minden eszközt és kelléket biztosítunk és az elkészített határidőnaplókat a helyszínen kötjük. Készülünk majd mintákkal és sablonokkal is, szóval ne ijedjen meg senki, aki még sose csinált ilyet!

A workshoppal egybekötött vacsoraestünkhoz az alábbi menüt állítottuk össze:

Kenchinjiru (Gyökérzöldség leves)
Japán töltött káposzta
Corn rice (Kukoricás japán rizs)
Tamago tofu (Tojásból készült tofu)
Namasu (Újévi répás jégcsapretek saláta)
Desszert. Almond cookies (Mandulás sütemény)

Workshop menete:

Terített asztallal fogadunk Titeket, majd miután elfogyasztottátok a vacsorát, átalakítjuk a helyszínt a kreatív alkotáshoz. Desszerttel és közös teázással zárjuk az estét. (Az eseményre alapvetően felnőtteket, vagy nagyobb gyerekeket várunk, akiknek van türelmük az aprólékos, precíz munkához.)

A workshoppal egybekötött vacsora ára 10000Ft/fő. (Az ár tartalmazza az este alatt fogyasztott alkoholmentes italokat, vizet, teát.)

Jelentkezés menete:
1. Olvasd el az óráinkkal kapcsolatos Fontos tudnivalókat:
http://j.mp/negura_fontos_tudnivalok

2. Töltsd ki a honlapunkon található jelentkezési lapot:
http://www.neguracooking.com/

Vendéglistánk összeállításánál a fizetési sorrendet tekintjük elsődlegesnek, ha betelt egy óra, jelezzük!

Megközelítés:
Címünk: 1024 Budapest, Rómer Flóris utca 18. Földszint 1/a.
(Az épületbe belépve egy belső udvarra értek. Ezen haladjatok át, majd a padnál forduljatok jobbra és a jobb oldali lépcsőházba menjetek be, ott jobbra az első ajtó) A kaputelefonon keressétek logónkat!

Tömegközlekedéssel:
4-6-os villamossal vagy HÉV-vel a Margit-híd budai hídfőig, onnan gyalog (lásd térkép)

Paparazzi:
Az órákon, amikor épp nincs tele mindkét kezünk (és nem felejtjük el) készítünk egy-két képet, melyeket kizárólag Facebook oldalunkra töltünk fel. Ha nem szeretnél rajta lenni a képeken, kérünk az órán előre jelezd! Kérésedet tiszteletben tartjuk!

Az általad készített képeknek mi mindig nagyon örülünk, küldd el emailben vagy töltsd fel FB oldalunkra!

Lemondás:
A legfontosabb jótanács, hogy ha a regisztráció után kiderül, hogy mégsem tudsz eljönni, javasoljuk, hogy keress valakit magad helyett, hiszen a jelentkezés bármikor átruházható.

Ha 3 héttel a meghirdetett óra előtt jelzed, hogy nem tudsz jönni, a már befizetett összeget visszautaljuk, vagy átjelentkezhetsz másik óránkra.
Amennyiben a meghirdetett óra előtt 2 héttel jelzed, hogy nem tudsz jönni, a befizetett összeg felét utaljuk vissza, vagy átjelentkezhetsz másik óránkra.
Ha kevesebb mint 2 héttel a meghirdetett óra előtt mondod le a jelentkezést, sajnos a már befizetett összeget nem tudjuk visszautalni és másik órára sem tudjuk áttenni a jelentkezésedet.

Ha mi mondjuk le:
Az órákat minimum 4 jelentkező esetén tartjuk meg.
Ha egy óra - amire regisztráltál - nem indul el, akkor emailben vagy telefonon értesítünk és megbeszéljük, hogy visszautaljuk-e a befizetett összeget, vagy átregisztrálunk egy másik óránkra.

 Még nem írt senki ezzel a cikkel kapcsolatban.
Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 0 bejegyzés)
Ki van on-line?
Oldalainkat 82 vendég böngészi
Linkek