• 2 csomag kemény tofu
  • fél kg zöldbab
  • 2 teáskanál reszelt gyömbér
  • 2 gerezd fokhagyma zúzva
  • 1 dl sherry
  • 1 kanál kukoricakeményítő
  • fél csésze apróra vágott uborka
  • fél csésze hoisin szósz
  • őrölt szecsuáni bors
A tofut szeld másfél centis szeletekre. Tedd papírtörlők közé, amikor átnedvesedik, cseréld. Hevíts fel egy edényben egy centinyi olajat, majd szórd bele a zöldbabot. Két percig süsd fedő alatt, majd tedd félre. A tofut vágd falatnyi darabokra. Egy kiolajozott serpenyőben pirítsd meg a gyömbért és a fokhagymát. Add hozzá a babot és a tofut.
Keverd el a sherryt a kukoricakeményítővel, majd öntsd a zöldségre. Kevergesd, amíg sűrűsödni kezd. Add hozzá az uborkát és a hoisin szószt. Tálalás előtt szórd meg szecsuáni borrsal.

 Még nem írt senki ezzel a cikkel kapcsolatban.
Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 0 bejegyzés)
Ki van on-line?
Oldalainkat 30 vendég böngészi
Fórum legfrissebb
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 16.02.16.
téma: Cikkeinkről - írta: Shinria, 16.01.05.
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 15.12.23.
téma: Cikkeinkről - írta: Isaura, 15.06.30.
Japános programok
Linkek