• két közepes főtt édesburgonya
  • fél csésze cukor
  • fél csésze habtejszín
  • 2 tojás
  • fél teáskanál fahéj
  • csipetnyi reszelt gyömbér
  • csipetnyi só
  • 1 csésze víz
  • 1 csésze édes almabor
A főtt édesburgonyát a többi hozzávalóval együtt turmixold simára. Négy pudingos tálkát tölts meg a masszával (nagyjából háromnegyedig). A tálkákat fedd le alufóliával. Ezután bambuszgőzölővel vagy rizsfőzőben párold őket kb. 20 percig. Ügyelj rá, hogy a fólia jól zárjon. Húsz perc elteltével vedd ki a tálkákat, hagyd őket fólia alatt állni további öt percig. Behűtve vagy szobahőmérsékleten tálald.

 Még nem írt senki ezzel a cikkel kapcsolatban.
Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 0 bejegyzés)