• 2, egyenként 300 g körüli szűzpecsenye
  • apróra vágott korianderzöld a tálaláshoz


a páchoz:

  • 4 kanál szójaszósz
  • 3 kanál méz
  • 3 kanál citromlé
  • 2 kanál olivaolaj
  • 3 gerezd fokhagyma zúzva
  • 1 teáskanál currypaszta
  • 1 teáskanál reszelt gyömbér
  • 1 teáskanál őrölt bors

Egy kis tálban keverd el a pác hozzávalóit. Öntsd rá a szűzpecsenyére, majd tedd a hűtőbe egy órára. Időnként forgasd meg benne, hogy egyenletesen borítsa a lé.

20-25 perc alatt süsd meg közepesen forró grillen. Félidőben fordítsd meg a húst.

A megmaradt páclét forrald fel egy kis lábasban, majd alacsony lángon főzd 4-5 percig.

A megsült húst szeleteld fel és a páclével tálald. Apróra vágott korianderzölddel és forró rizzsel tálald.

 Még nem írt senki ezzel a cikkel kapcsolatban.
Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 0 bejegyzés)