Maradék sült kacsából is készítheted, és ha nincs otthon pont olyan zöldség, nyugodtan használj olyat, ami van.

 

  • 100 g sült kacsacomb, vékony csíkokra vágvakb. 25 tavaszi tekercs-tésztalap
  • 1 tojásfehérje
  • 1 teáskanál reszelt gyömbér
  • 1 gerezd fokhagyma zúzva
  • 1 teáskanál chiliszósz
  • 2 teáskanál olaj
  • 1 csésze vékony csíkokra vágott zellerszár
  • 1 csésze vékony csíkokra vágott sárgarépa
  • 1 kisebb piros kaliforniai paprika, vékony csíkokra vágva
  • 1 csésze vékony csíkokra vágott káposzta
  • 1-1 teáskanál citromlé és narancslé
  • 1 teáskanál halszósz
  • 1 teáskanál cukor
  • 3 kanál bazsalikomlevél, kézzel darabokra tépve

Keverd el alaposan a gyömbért, a fokhagymát és a chiliszószt. Egy serpenyőben nagy lángon pirítsd meg a két kanál olajon a zöldséget. Add hozzá a kacsahúst, és a maradék fűszereket. Egy kanállal merj egy kis kupacot minden tésztalapra, majd göngyöld fel, mintha palacsintát készítenél. A lapok szélét a felvert tojásfehérjével ragaszd össze. Bő, forró olajban egy perc alatt süsd ropogósra.
Édes chiliszósszal tálald.

 Még nem írt senki ezzel a cikkel kapcsolatban.
Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 0 bejegyzés)
Ki van on-line?
Oldalainkat 264 vendég böngészi
Fórum legfrissebb
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 16.02.16.
téma: Cikkeinkről - írta: Shinria, 16.01.05.
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 15.12.23.
téma: Cikkeinkről - írta: Isaura, 15.06.30.
Linkek