Kezdőlap

Élet-halál küzdelem a japánok és a magyarok közt

A két ország még soha nem harcolt ilyen keményen egymás ellen, és arra is ritkán látunk példát, hogy egy tízmilliós kelet-európai ország megszorongassa 120 millió japán zacsiját.

 

Image

 

Eredményhirdetés harmincadikán

 


A háború a clickclickclick.com-on dúl. A szabályok egyszerűek: amelyik országból többet kattintanak, az nyer. Az állás óráról órára változik, sőt, talán még az általános iskolás földrajzba is bekerül tananyagként, a kerek földet illusztrálandó, hiszen nappal (mármint itthon nappal) általában mi jövünk fel ijesztő sebességgel, éjjel pedig a felkelő nap országa (akiket sem az éjszaka, sem a fejjel lefelé létezés nem akadályoz meg abban, hogy nappal legyen náluk és milliószám adagolják az ellencsapást).

 

 Image
 
A cikk írása elején még a fenti sorrend élt, most, hogy élesíteni készülök, már vezetnek a magyarok. Sajnos nemsokára virrad Japánban...Tisztességtelen eszközök

Mindkét ország kattintgatói (a japánok Vippernek hívják magukat, bennünket meg Huppernek) számára elérhető csaló szoftver. A játék színhelyéül szolgáló szerver ugyan védekezik az automata scriptek ellen (néha kódot kér, néha odébb teszi a kapcsolót), de egyik harcban álló országban sem csinálnak titkot a szájberháború helyileg barkácsolt fau ketteseiből, úgymint kattintó program, a nemes cél érdekében munkára fogott iskolai hálózatok, ínhüvelygyulladás-csökkentő krém. (Csak nekünk ugrik be a South Park Warcraft-os epizódja?)Nemes ellenfél

A japánok az ötvenmilliomodik kattintás hírére üzenetet küldtek a főhadiszállásukon olvasható blogban. Nó komment, a fordítást is érintetlenül hagytuk:


Szia!
(やあ!)
Mi VIPPER-ek, a nindzsa mesterek, mindig komolyan csinálunk marhaságot.
(俺らはVipper、ニンジャ・マスターさ。いつもどうでもいいことに命を懸けてる。)
Nagyon tisztelünk titeket, és tartunk jó ellenféleknek!
(俺らおまいらを愛してるし、強敵(とも)だと思ってるよ。)
Ezért "HUPPER"-nak nevezünk a barátságért!
(そんなわけで友情をこめて「HUPPER」と呼んでる。)

Japánban esteledik, amikor Magyarországon reggeledik!
(ハンガリーが朝になる頃俺らは夕方さ!)
Rövidesen lefekszünk aludni!

Image
Nem is írunk többet a dologról, inkább siessetek kattintani...

 
Megvitat (1 hozzászólás)
Aki magyar, velünk klikkel
Jun 11 2007 23:47:39
Ebben a témában a következő cikket vitatjuk meg: Aki magyar, velünk klikkel

Hátha valaki nem hallotta a fejleményeket: a nevezetes harmadik fordulót az utolsó pillanatban elbuktuk (igaz, nem segített, hogy a hirtelen megnőtt terheléstől folyton lehaltak a szerverek, magyarul itthonról alig lehetett kattintani a kritikus utolsó órákban, ráadásul Jo sem tudott beszállni a versenybe, mert Oszakából folyton japánnak látszott), viszont a negyedik fordulóban magasan nyertünk.


Most már csak a többi kétszázezer dologban kell lehagynunk a japánokat...
#1660

Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 1 bejegyzés)
Ki van on-line?
Oldalainkat 71 vendég böngészi
Linkek