• 2 egész kacsamell (csirkemell is jó)
  • 3 kanál szaké


Főzés előtt 3 órával sózd be a hús mindkét oldalát, és tedd a hűtőbe.
A grillsütőt állítsd a legmagasabb fokozatra. A húst tedd egy bambuszgőzölőbe. Öntsd alá a szakét és 7 percig párold. Ezután tedd a grillsütőbe, nagyjából 7-8 centire a hőforrástól. Grillezd meg mindkét oldalát 3-4 percig. Ezután vágd a húst félcentis szeletekre. Forró rizzsel és a kedvenc mártogató szószoddal tálald.

 Még nem írt senki ezzel a cikkel kapcsolatban.
Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 0 bejegyzés)
Ki van on-line?
Oldalainkat 262 vendég böngészi
Fórum legfrissebb
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 16.02.16.
téma: Cikkeinkről - írta: Shinria, 16.01.05.
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 15.12.23.
téma: Cikkeinkről - írta: Isaura, 15.06.30.
Linkek