• 1 kisebb fej (kb. 300g) káposzta
  • 100g szurimi (vagy rákhús)
  • 50g hidzsiki (szárított tengeri alga)
  • 1 teáskanál reszelt gyömbér
  • 1 teáskanál miszo
  • 3 kanál majonéz
  • 2 kanál ecet


A káposzta külső leveleit távolítsd el. Forró vízben főzd meg, majd hagyd lecsepegni. Amikor kihűlt, vágd kétcentis kockára.
Az algát áztasd be langyos vízben húsz perc alatt. A szurimit vágd falatnyi darabokra.
Keverd el az öntethez a majonézt, a miszót és az ecetet.
Egy tálban keverd el a káposztát, az algát, a szurimit, majd öntsd le az öntettel.

 Még nem írt senki ezzel a cikkel kapcsolatban.
Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 0 bejegyzés)
Ki van on-line?
Oldalainkat 83 vendég böngészi
Fórum legfrissebb
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 16.02.16.
téma: Cikkeinkről - írta: Shinria, 16.01.05.
téma: Cikkeinkről - írta: phorvath, 15.12.23.
téma: Cikkeinkről - írta: Isaura, 15.06.30.
Linkek