A szószt bármilyen húshoz (szárnyas, marha- vagy sertéshús) használhatod, amit grillezni lehet. A recept két személyre szól.

  • 2 kanál cukor
  • 2 kanál borecet
  • 4 kanál ketchup
  • 1 teáskanál japán mustár (vagy 2 teáskanál csípős hazai)
  • 2 gerezd fokhagyma, zúzva
  • 1 kanál szójaszósz
  • 2 teáskanál chiliszósz (lehet csípős és fokhagymás)

A chiliszósz kivételével mindent keverj össze egy kis lábasban. Alacsony lángon forrald fel, és egyből vedd le a lángról. Keverd el benne a chiliszószt. A szósszal kend be a grillezni kívánt húsokat.

 Még nem írt senki ezzel a cikkel kapcsolatban.
Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 0 bejegyzés)