• 4 csirkemell
  • 7 csésze csirkelé (lehet kockából is)
  • 1 csésze száraz fehérbor
  • 1 darab 2 centis friss gyömbér reszelve
  • 1 csésze zöldhagyma felszeletelve
  • 25 dkg friss shiitake gomba
  • olivaolaj
  • 25 dkg káposzta
  • szezámolaj

A húsról távolítsd el a bőrt. Tedd egy edénybe. Add hozzá a csirkelevet, bort, gyömbért és a hagymát. Forrald alacsony lángon addig, amíg megfő a csirke (általában 20 perc elég). A shiitake gombáról távolítsd el a törzsét és tedd a levesbe. A kalapokat vágd vékony csíkokra, és tedd a levesbe. Add hozzá a káposztát, forrald újra fel az egészet, főzd további két percig, add hozzá a szezámolajat. Forrón tálald.

 Még nem írt senki ezzel a cikkel kapcsolatban.
Ha szeretnél hozzászólni, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj.
Szólj hozzá! (eddig 0 bejegyzés)